Zo, de kids zijn weer naar hun vader. Ik ben deze week met Ingrid naar de manege geweest waar Eva paardrijdt. Was super! Ik ben alleen allergisch voor graspollen, boompollen, katten, honden, etc. You name it. Er stond flink wat wind en eenmaal weer thuis begon het lekker te tonen en te voelen. Gelukkig werd het de volgende dag minder. Je hoort vaak daar mate je ouder wordt, de allergie  afneemt. Helaas pindakaas. Bij mij wordt het erger.

20151118_140137

Wat we deze week ook hebben gedaan is Rataplan – een kringloopwinkel – bezocht met Helene en de kids.. Foute boel. Mooie tafel en kast gezien en gekocht. Haha! Ik hou nu eenmaal van veranderen. Er was ook tijd om te schilderen. Het gaat lekker. Deze week hoop ik het af te krijgen.

20151121_130540

Het is trouwens een lekker weertje om kasten uit te mesten. Ik heb al heel wat oude troep weggegooid. Ook kwam ik leuke herinneringen tegen. Zo kwam ik bijvoorbeeld een enveloppe met briefje tegen  uit 1987. Daarop stond een geschreven verklaring van mijn broer en ik ondertekend door beide, jawel. Mijn broer kreeg geld van mij en in ruil zou ik een mooie tweede hands brommer krijgen. De enveloppe was ‘verzegeld’ en al. Ook kwam ik oude foto’s tegen. Erg leuk en soms behoorlijk emotioneel. Mooie herinneringen.

20151121_142414

Aankomende week lekker wat te doen. Schilderen, ruimen, enz. Wie weet wat ik nog tegenkom.

Wees lief voor elkaar.

Liefs,

Nelleke