Inleiding

Na een jaar revalideren ga ik naar huis. Eindelijk thuis vormt zich een idee in mijn hoofd. Ik ga een boek schrijven! Maar hoe gaat dit? Ik ben altijd kort van stof en dan wordt het wel een erg dun boekje. Gelukkig heb ik een lieve broer en twee lieve zussen. Misschien kunnen zij me helpen. Mijn jongste zus wist wat in ieder geval hoort bij een boek schrijven. Het moet in een persoonsvorm, bloemig en zo. Bloemig? Ik hou van bloemen, maar bloemig schrijven…  Zij heeft me dan ook geholpen bij het schrijven van mijn boek. Ik heb alles zo gedetailleerd mogelijk proberen op te schrijven. Hoe is de omgeving, de sfeer en hoe ik het voel. Het is behoorlijk confronterend geweest. Ik heb dan ook vaak moeten huilen. Maar het zorgt ook voor een goede verwerking en acceptatie. En ik weet nu hoe ik bloemig kan schrijven!

Boek cover Van sondevoeding naar marsepein

Mijn boek.

 

Volgens mij is mijn missie, op een positieve manier een onverwachte rot situatie vastleggen, geslaagd! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben.

Publicaties

Ik heb mijn boek laten publiceren bij uitgeverij Free Musketeers. Zij hebben mij heel goed geholpen. Deze uitgever is overgenomen door de uitgever lecturium.

Van sondevoeding naar marsepein,
Nelleke van Doodewaard
Aantal pagina’s: 190
ISBN: 9789048430

Mijn boek is nu zelfs vertaald in het Engels, ‘Tube feeding to Marzipan’, en ook te koop via Amazon.com.